Lrdg

Gooodmorgon från El soffa!

Får se hur länge jag behöver ligga här innan jag vaknar till hehe. Igår var jag och tjejerna ute och åt, tog drinkar och hade de underbart! Tycker om er Sooo much❤️ 
Senare blir det eventuellt flytt på schemat för madre e padre och träffa Florence!

Ciao❤️

JUL 17’

Sicken mysig julhelg! Är lite ledig här i mellandagarna, väldigt skönt <3

Julen spenderades ute på Hönö, hemma hos mami o papi och sen med farmor och company och tillsist vidare till Rasmus goa släkt. Lååång dag med mycket förväntningar och så, men jag tycker det blev bra! Bästa presenten var att jag Elin och Mami ska åka till London och kolla på musikal i april. Ska bli sååå mysigt!
Igår var man ute och flängde lite, blev inte alls som jag tänkte mig men blev verkligen positivt överraskad☺️ kul!
Har vart inne i stan idag som resten av Sverige... fy satan, med en bakfull pojkvän blev det typ 2 affärer haha men skulle bara byta en tröja ändå. Nu blir det soffhäng och imorgon börjar jag nog packa lite smått inför flytten... inte så långt kvar nu. Längtar!!

Ciaoooo❤️

Mat mat och mer mat

Mmm min favorit mat att göra nu hemma, förutom chili och linspasta då🤗 

Sötpotatis-fries, quinoa, oliver, brysselkål och salsa med keso. Super bra innan ett träningspass och mättar bra! Tips: drös på med chili på sötpotatisen, blir supergott då!
Nu ska jag gå ut från min rast och in i klassen för julmys. 
Kram!

H‰r skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och nÂgot om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype